//I Wish...

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my Doodie World. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!

Status : I'm happy to be with you, Love

Chinguyaaaa :*

Kayyyyyy. Assalamualaikum kum kum......

how's your day today? feel what? aum aum. :3 itew takdak apa pun. biasa lahh. bangun tidoq, kemas umah, makannn, tidoq, date ngan tb dannn macam tu lah selagi tak habeh cuti. K -,- hmm hari ni bebai dengan family aku. sedih mokk bila penat lelah tak dihargai langsung dan terasa diri ni macam tak wujud ja kat dalam rumah ni. sedih k sedih :'( sapa penah rasa macam aku sila teriak untuk aku ;( sedih habaq hanggggg. rasa macam nak teriak lagi. aku memang cepat tacing pun. sepanjang malam ni aku berkurung dalam bilik. mana syioq pun =,= cuppppppppp............... 
pi mai pi mai, dah sebulan lebih dahh aku single. repeat SINGLE. HAHA akhirnya =.= aku tolak habeh. kan cakap dah aku takmau couple. kalau aku couple jugak sila terajang aku -,- bila aku single ni rasa bebas, bebas sangat'sangat sebab aku boleh berkawan rapat dengan semua lelaki. repeat semua lelaki. tapi bergaul berpada'pada lah kennn :3 takda sapa yang boleh control aku macam dulu. si dia yang sangat jealous bila aku rapat dengan laki laen. =,= aku benci bila ada orang nak control hidup aku. pi main jauh'jauh ! hampa bukannya pak aku pon yang nak halang'halang aku :B tapi ayah n abang aku depa tak control sangat sebab depa taw anak depa boleh diharap :3 depa taw anak depa takkan buad benda pelik'pelik sebab anak depa taw pikiaq. otak tak BODO. haha ayat wajiaq -..- aku duk kira hari sebenaqnya :P dah berapa lama aku single. tapi aku terlupa. hari ni baru teringat. HAHA. budak saya suka berkawan dengan anda, tapi saya tak jatuh cinta dengan anda. jangan salah paham kay? -..- buat masa sekarang teman hidup itew Miny ngan Syada ja lahh. depa lha yang selalu teman aku. selalu msej aku :3 selalu dengaq segala masalah aku :3 aku sahiyangggggggg depa sangat'sangat ! takdak boiprendd pun boleh hidup apa. asaikan ada kawan. dan Jieeeeeeee, aku sayang hang jugakkk. thanks sudi col bergayut dengan aku semalam. hahahaha. anggap ja dunia nie kita yang punya. susah senang kita bila egogos aku buad hal. hang always ada tepi akuuuu :'> HAHAHAHAHA kenangan yang tak dapat aku lupakannn. dua kali kodd :P btw aku sayang semua kawan'kawan yang selalu ada bersama aku .yang rapat dengan aku, yang selalu teman aku. sayang hampa semua, semua okei. muahhh sikit :*
Losing your best friend is like losing your life.


Older Post | Newer Post