//I Wish...

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my Doodie World. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!

Status : I'm happy to be with you, Love

Percaya Pada Luka ?

Heyya earthlings (:
Sebelum tu kalau hampa tak nak baca benda alah ni , silalah tekan button
PANGKAH kat ataih belah kanan tu nahh ^^
Kalau nak baca pun tak pa , sayang hampa bnyak bnyk :'>
Ekceli ni just luahan hati aku jaaa . Hati yg merindui seseorg . nergh ayat ! XD
K , aku RINDUUUUUUU dia sangat sangat sangat dan sangat !
Entah ah wey , aku rasa macam tak boleh hidup ja tanpa dia even ada yg
sedang bahagiakan aku sekarang ni . Aku rasa macam hidup kosong tanpa dia .
Setiap hari aku tunggu dia balik pada aku , yaa tunggu ja . Setakat kawan pun jadi lah (:
Asaikan aku ngan dia terus contact . Tapi tu cam angan angan mat jenin jaa -..-
Aku just dapat usha nama dia yg dok online kt facebook tuh ja . 
Aku nak hantaq chat , tobatt laa . Nanti aku takot dia tak reply ):
Serious aku rasa sedih gila dengan semua ni . Tapi benda ni sikit punn tak menganggu
pelajaran aku yeahh :D
Aku still happy ngan kawan kawan kat sekolah . Mana boleh tunjuk kesedihan tu weh (:
Hampa yg ada pengalaman mesti paham kann (':
Sedih lahh bila ingat our memories dulu nih . Aku rindu nak contact2 dgn dia .
Tadi aku nampak dia kt skolah , sumpah aku rindu gilagila kt dia . neee . gedik !
Suka hati aku laa nak gedik pun ! :))
Haruskah ku percaya pada luka ? Neeee , tetiba aku layan lagu ni pulak dah ! XD
Kbye !
Baby , I wish you come back to me . To my arms :')



Older Post | Newer Post