//I Wish...

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my Doodie World. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!

Status : I'm happy to be with you, Love

Like a ....
Lol .

Assalamualaikum my lovely reader(s)
Okay , sorry if gambar kat atas tuu macam kasaq sikit .
Tengah angry niii . Like angry birds . hoihoii .
Ni untuk hg pak cik kecik weyy .
K kawan aku nasihatkan aku agar TAK AMBIK HATI dengan kata kata hg tu .
Sebab hg kan kecik lagi , still ta matang , kn kn .
Oke oke , hg maki aku ? mana sakit hati pon
Aku cuma tegur benda yg aku rasa , aku patut tegur .
K , tu la orang melayu kan ? Pantang ditegur , mesti nak melenting .
K aku terasa dengan ayat hg tadi , dude . Macam bangang tau dak ?!
Memang aku bukan "bini" hg , nak tegoq tegoq , tapi aku ni kawan hg .
Tak salah kan ?! And , hg tau kann aku ni macam mana ?
Aku cepat terasa , tambah tambah bila kena marah ngan laki .
K cam gedik , tapi ada aku kisah apa org cakap ?
Macam nak nanges ja weyh . Even hg tu kecik dari aku .
K lepas ni aku TAKKAN tegoq hg lagi dah . 
Lantak hg la kan ? Hidup hg . Aku kalau boleh tak mau tengok muka hg dah
kat rumah aku , or sekola . Bila susah , hg cari aku kan ?
Mintak tolong aku la itu ini , k aku tolong . Bila hg senang , ni balasan hg kt aku ?
Dengan ayat hg yg SUPERB tu kann . K thanks weyh .
Hg ngan kembaq hg sama ja ! Dua dua suka sakitkan hati aku ! !
Blahh la oiii . Benci weyh ngan hampa !
K mulai hari ni , aku dah tak kenai hampa dua dah ! >.<

You FUCK me? Me FUCK you more , "twin" =='







Older Post | Newer Post